bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,674.52 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.14 4.15%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 130.09 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502242 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440348 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138612 2.25%

Binance’in NFT Pazar Yeri Dali ve Warhol ile Açılıyor

binancein nft pazar yeri dali ve warhol ile aciliyor

Kripto para borsası Binance’in NFT pazar yeri yarın açılıyor. Platform Warhol ve Dali’nin eserlerini içeren bir açık artırma ile başlayacak.

Premium düzeyde olacak Genesis adlı açık artırma, Andy Warhol’un “Three Self-Portraits”in ve Salvador Dali’nin “Divine Comedy: Rebeget” NFT’leri ile açılacak. Açık artırmanın teması ise “NFT’lerle yeni bir Rönesans dalgası” olarak açıklandı. Basın açıklamasında ayrıca şu ifadeler yer aldı:

“NFT teknolojisi, dijital mülkiyet kavramını ilk kez hayata geçirerek dünya sanatında köklü bir devrim yarattı. ‘Genesis’ müzayedesi bu fikri temsil ediyor ve tarihteki ‘değişim rüzgarı’ dönemlerini temsil eden iki değerli parçayı getiriyor.”

Açık artırmada ayrıca kullanıcıların özel NFT’lere ulaşmalarını sağlayacak bir “gizemli kutu” da yer alacak. Her kutuda bir değişen oranlarda nadirliğe sahip NFT’ler yer alacak. İlk gizemli kutu koleksiyonu, İtalyan sanatçı Simone Legno tarafından yaratılan 16 “tokidoki” karakterini içerecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala