bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,184.13 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.27 5.96%
bnb
BNB (BNB) $ 568.44 3.98%
solana
Solana (SOL) $ 124.57 7.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496115 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434389 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133087 6.25%

Charles Hoskinson: Yeni Anlaşmalar Cardano (ADA) Ekosistemine Milyonlarca Kullanıcıyı Getirecek

cardano

IOHK CEO’su, Blockchain Afrika Konferansı’nda yaptığı konuşmada, yaptıkları yeni anlaşmaların, Cardano (ADA) ekosistemine milyonlarca kullanıcı getireceğini söyledi:

“Bu yıl milyonlarca kullanıcıyı kamu ve özel ortaklıklar aracılığıyla Cardano ekosistemine getirecek olan anlaşmaların ve girişimlerin zirvesindeyiz. “

IOHK şu anda, Cardano tabanlı bir dijital kimlik yönetimi çözümü olan Atala PRISM’i Kenya, Nijerya, Etiyopya ülkelerinde entegre etmek içni yerel yönetimler ile birlikte çalışıyor.

Hoskinson, yaptığı konuşmada, platformun işlevsel özelliklerinden söz etti:

“Büyük bir insan kitlesi, hayatlarında ilk defa cüzdanlarına da ödeme sistemlerine de bağlanabilen ve zengin meta verilerinden de faydalanabilen bir dijital kimliğe sahip olacak.”

IOHK, uzun vadede Afrika kıtası içerisinde tamamen yeni bir ekonomi kurmayı hedefliyor. Cardano projesi, 2018 yılından beri Afrika kıtasında güçlü bir varlığa sahip.

 

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala