bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,082.17 1.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,206.85 2.15%
bnb
BNB (BNB) $ 596.54 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 137.93 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514694 0.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458609 0.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144067 2.52%

Binance, Elizabeth Warren’dan Gelen Eleştirilere Yanıt Verdi

binance busdye alternatif ariyor tirV

ABD’li yetkilileri, Binance’in birçok işleyişini sorgularken, Binance ve Binance US arasındaki ilişkiyi de merak ediyor. Özellikle Elizabeth Warren, Binance’in 2017 yılından bu yana ortaya çıkardığı bilançoyu görmek istiyor.

Bunun yanında Ayrıca ABD’li yetkililer, yıllara göre ABD’li kullanıcı sayısına ilişkin verileri, kara para aklamayı önleme ve müşterini tanı uyum prosedürlerine ilişkin iç politikaların kopyalarını ve Binance ile Binance US arasındaki ilişkiye dair yazılı politikaları da talep etti. Öte yandan senatörler, Binance‘in yanıt vermesi ve belgeleri sunması için 16 Mart’a kadar süre tanımıştı.

Binance, Elizabeth Warren’a Senatörlere Rapor Verdi

Kripto para borsası Binance, aralarında Elizabeth Warren’ın da bulunduğu ABD’li senatörlerin işleriyle ilgili sert eleştirilerine ve yanıt taleplerine yanıt verdi.

1070156 1219834464

Senatörler, “Binance ve ilgili kuruluşları kasıtlı olarak düzenleyicilerden kaçtı, varlıkları suçlulara ve yaptırımlardan kaçanlara kaydırdı ve temel finansal bilgileri müşterilerinden ve halktan gizledi” diye yazdı. 

Mektupta, “Davranışlarınız, işletmenizin meşruiyetini ve müşterilerinizin varlıklarının güvenliğini sorgulattı ve bu faaliyetlerin kripto piyasasının ve daha geniş finansal sistemin istikrarı üzerindeki potansiyel etkisine ilişkin endişeleri artırdı” denildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala