bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,287.96 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.70 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 601.74 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 135.67 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512099 2.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453429 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142269 0.54%

FTX: 8,9 Milyar Dolarlık Müşteri Fonu Kayıp!

ftxin turkiye operasyonlari davadan cikarildi

Kripto para piyasasın ortasına adeta bir bomba gibi düşen kripto para borsası FTX’in iflasının üzerinden aylar geçmesine rağmen yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan haberlere göre; FTX, ilk kez ne kadar paranın kaybolduğunu tespit ettiğinde, müşteri fonlarında açıklayamadığı 8,9 milyar dolarlık bir açık tespit ettiğini açıkladı.

FTX, 8,9 Milyar Dolarlık Müşteri Fonunun Kayıp Olduğunu Belirtti

Kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. FTX, müşteri hesaplarında ödenmemiş 11,6 milyar dolarlık bakiyeye kıyasla yaklaşık 2,7 milyar dolarlık müşteri varlığı belirlediğini söyledi.

ftx 89 milyar dolarlik musteri fonu kayip

Yeniden yapılanma uzmanı John J. Ray III liderliğindeki FTX’teki yeni yöneticiler, şirket iflas başvurusunda bulunduğundan beri kayıp müşteri fonlarındaki milyarlarca doları bulmak için uğraşıyor.

Bay Ray yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Borsanın defterleri ve kayıtları eksik ve çoğu durumda tamamen yok. Bu nedenlerle, bu bilgilerin henüz ön bilgi olduğunu ve değişikliğe tabi olduğunu vurgulamak önemlidir.

FTX’teki toplam 8,9 milyar dolarlık açığın büyük bir kısmının, borsa iflas etmeden önce müşterilerin hesaplarından 9,3 milyar dolar borç almış olan Alameda Research’e atfedilebileceğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala