Tinder Yetkilisi Web3 Oyun Stüdyosuna Katıldı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Tinder Yetkilisi Web3 Oyun Stüdyosuna Katıldı
Paylaş:

Web3 tabanlı oyun şirketleri büyümeye devam ediyor. Tinder’on eski baş ürün sorumlusu Josh Sell, web3 oyun stüdyosuna katıldı.

Web3 Oyun Stüdyosu N3twork Büyümeye Devam Ediyor

Tinder’ın eski baş ürün sorumlusu olarak görev yapan Josh Sell, yeni görev alacağı şirketi açıkladı. Sell tarafından yapılan açıklamada web3 oyun şirketi olan N3twork Studios’un baş işletme sorumlusu olarak işe başlayacağını belirtti.

tinder yetkilisi web3 oyun studyosuna katildi 2

Son dönemde sayıları artmakta olan Blokchain odaklı bir oyun işletmesi olan N3twork Studios, mobil RPG Legendary: Game of Heroes oyunu ile ön plana çıkmıştı.

Bununla birlikte N3twork Studios’un geliştirme aşamasında olan iki RPG oyunu daha bulunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Sell, işletmenin yeni oyun projelerini yönetmeye devam edecekken, N3twork Studios’un Başkanı Matt Richetti’ye de destek olacak. Konu hakkında açıklama yapan Josh Sell şu ifadeleri kullandı:

Şirkete dahil olmadan önce tanıştığım kişilerin hepsi, özünde tüketici deneyimi tarafından motive edilmiş olduğunu gördüm. Kişilerin görüşleri web3’ün gerçek ve sürekli oyuncu yararlarının nasıl olabileceği konusunda düşünceleri benim düşüncelerimle birebir örtüşüyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Burak Köse

XPL coin (Plasma) nedir?

XPL coin, Plasma ekosisteminin kripto parasıdır. Plasma ise global stablecoin transferleri için geliştirilmiş EVM uyumlu bir katman 1 blokzincirdir. Odak noktası stablecoin’lerin gerektirdiği ölçeklenme, hız ve güvenilirlik ihtiyaçlarını karşılamaktır.  Bir katman 1 blokzincir olarak Plasma, kendi blokzinciri üzerinde hareket eder. Bu blokzincir de yüksek hacime ve düşük ücretlere odaklanarak geliştirilmiştir. EVM (Ethereum virtual machine) uyumluluğu ...

Bağlantıyı kopyala