bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Kripto Borsası FTX Para Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto Borsasi FTX Para Cekim Islemlerini Durdurdu

Oldukça kötü günler geçiren FTX için kara günler devam ediyor. En büyük rakibi Binance ile savaş halinde olan kripto borsası FTX, son yapılan paylaşımlar ve zincir üstü verilere göre müşterilerinin para çekme işlemlerini durdurmuş durumda. Twitter üzerinde kullanıcılar varlıklarını çekemediklerini belirtirken adreslerin de durduğu ifade edildi.

Kripto Borsası FTX Para Çekim İşlemlerini Durdurdu

FTX Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Etherscan verilerine göre, Ethereum Blockchain ağında FTX’ten yapılan son işlem, iki saatten daha uzun bir süre önce, yani 14.37’de gerçekleşti. Tron ve Solana ağında da benzer bir durum söz konusu.

Ağ analisti Steven Zheng’ın paylaştığı bilgilere göre FTX’in en azından Ethereum, Solana ve Tron’daki ana tanımlanmış cüzdanlarından zincir üstü para çekme işlemlerini durdurduğu görülüyor:

“Bu garip, çünkü muhtemelen hala sırada bekleyen insanlar var. İşlemlerin gerçekleşmesini bekliyoruz”

FTX, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun FTT’deki varlıklarını satmaya başlayacağını söylemesinin ardından müşterilerin geri çekilmesiyle karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine her ne kadar FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried böyle bir durumun olmayacağını söylese de artan para çekme talepleri sonrası borsa çekim işlemlerini askıya aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala