bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,410.19 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,992.40 5.40%
bnb
BNB (BNB) $ 565.47 4.49%
solana
Solana (SOL) $ 125.71 6.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496913 3.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436312 3.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133803 5.90%

Meta Venture Fund, İstanbul’u Web3 Merkezi Yapmayı Hedefliyor

meta venture fund istanbulu web3 merkezi yapmayi hedefliyordd

Kripto para sektörü her alanda hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Özellikle Web3 alanında birçok şirket yeni çalışmalar gerçekleştiriyor. Altyapılarına ve projelerine, NFT, metaverse, token, dApp ve Blockchain projeleri ile şirketlerine yatırım yaparak, büyüyen yeni sektörde kuluçka merkezi görevini yürüten New York merkezli Meta Venture Fund, Türk girişimcileri globale taşıyor.

Meta Venture Fund, İstanbul’u Web3 Merkezi Yapacak

Meta Venture Fund, İstanbul’u bölgenin Web3 teknolojileri merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Yıl sonunda 7 projeyi daha hayata geçirmeyi planlayan Meta Venture Fund, İstanbul’u bölgenin web3 teknolojileri merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

meta venture fund istanbulu web3 merkezi yapmayi hedefliyorad
Meta Venture Fund Kurucu Ortağı Tolga Yücel

Meta Venture Fund Kurucu Ortağı Tolga Yücel, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kuruluş sürecinde ilk başta kendi sermayemiz ile yatırıma başladık. İlk iş birliklerimizi kurmanın yanında kendi projelerimizi de ürettik. Kendi ekibimizi kurduk; Doğrudan ve dolaylı dünyanın farklı bölgelerinden 8 kişilik bir ekip oluşturduk. Bir Metaverse tasarım stüdyosu, bir NFT ajansı ve etkinlik şirketi ile iş birliği sözleşmeleri imzaladık. Portföyümüzde şu anda 8 proje yer alıyor, yıl sonu hedefimiz ise bu sayıyı 15’e taşımak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala