bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,728.27 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,908.89 3.99%
bnb
BNB (BNB) $ 582.70 1.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.93 6.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502708 2.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445859 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143788 4.45%

3AC Kurucularının Başı OPNX Borsası ile Dertte

3ac kurucularinin basi opnx borsasi ile derttet

Kısa süre önce Three Arrows Capital (3AC) kurucuları şirketlerinin iflas etmesinin ardından OPNX borsasını kurdular. Geçtiğimiz yıl iflas açıklayan 3AC kripto para borsasında düşüşe yol açan olayların başında geliyordu. Ek olarak borsanın yerel token’ı olarak FLEX kullanılacağı açıklanmıştı. Son olarak Dubai yetkilileri, başarısız kripto koruma fonu Three Arrows Capital‘in kurucu ortaklarını, gerekli yerel lisans olmadan yeni kripto varlık borsası OPNX’i işlettikleri ve tanıttıkları için eleştirdi.

3AC Kurucuları, Yeni OPNX Borsası Nedeniyle Dubai’de Sorun Yaşıyor

Kripto hedge fonu Three Arrow Capital’in kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies, Dubai’de gerekli yerel lisans olmadan yeni dijital varlık borsası OPNX’i işletmek ve tanıtmak konusunda yeni bir sorunla karşılaştı.

3ac kurucularinin basi opnx borsasi ile derttet 1

Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA), OPNX’in diğer iki yöneticisiyle birlikte Zhu ve Davies’e yazılı bir bildirim gönderdi. Dijital varlık düzenleme kurumunun yaptığı açıklamada, yeni bulunan borsanın faaliyetlerini hala araştırdıklarını ve firmaya yasaları ihlal ettiği için düzeltici önlemlerin alınacağına dair güvence verdiklerini söyledi.

OPNX İcra Kurulu Başkanı Leslie Lamb konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

BAE müşterileri hiçbir zaman OPNX’te bir hesap açamadı. Zhu, Kyle ve ben OPNX için ilk fikirlere katkıda bulunurken, Leslie daha çok CEO ve biz günden güne dahil değiliz. Sosyal medya platformları aracılığıyla OPNX, Dubai/BAE sakinleri için garantili kısıtlamalar getirmeden borsayı pazarlamakla meşguldü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala