bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,232.67 2.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.01 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 582.02 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 145.48 5.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528011 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465105 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148128 5.18%

1inch Network, Coinbase’in Base ağı için yenilikçi adımlar atıyor

1inch network coinbasein base agi icin yenilikci adimlar atiyor

Kripto dünyasında devrim niteliğinde bir hamle daha! 1inch Network, Coinbase’in Layer 2 çözümü olan Base ağına özel yeniliklerle merkezi olmayan borsa toplama ve limit emir protokolleri sunuyor.

Base Kullanıcıları için Limit Emir Özelliği

1inch Network, Coinbase’in Layer 2 çözümü olan Base ağında yenilikçi bir adım atıyor. Atılan bu yeni adımla birlikte merkezi olmayan borsa toplama ve limit emir protokolleriyle kullanıcılara yeni bir deneyim sunuluyor.

Bu yeni protokol, takas oranlarını en uygun hale getirebilmek için Uniswap, Balancer, SushiSwap ve Base Swap gibi popüler DEX’lerden likidite toplama kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda, limit emir özelliği sayesinde Base kullanıcıları, piyasa fiyatı belirledikleri değere geldiğinde belirledikleri fiyatlar üzerinden rahatça işlem yapabilecekler.

1inch Network’ün kurucu ortağı Sergej Kunz, Base’in özellikle Coinbase gibi dev bir şirket tarafından destekleniyor olmasının bu teknolojiye olan güveni artırdığını belirtti. Geçen hafta, 1inch’in toplamda 1 milyar doların üzerinde işlem hacmine ulaşarak merkezi olmayan borsa toplama sektöründe ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Bu başarılı platform, Optimism, Arbitrum ve zkSync Era gibi Layer 2 ağlarına entegrasyon yapmış bulunmakla birlikte Ethereum, BNB Chain ve Avalanche gibi Blockchain teknolojilerini de aktif olarak desteklemekte.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala