bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,166.00 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.00 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 580.50 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 175.03 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524675 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48487 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155317 1.94%

0x (ZRX) Coin Neden Yükseliyor?

0x ZRX Coin Neden Yükseliyor

Kripto para sektörü her ne kadar geçtiğimiz haftalarda sert bir düşüş yaşamış olsa da, Bitcoin’in (BTC) de artmasıyla birlikte altcoin’lerde de artışlar görmeye başladık. Diğer taraftan kripto para piyasası yeniden 2 trilyon doların üzerine çıkarak, yatırımcıları yeniden boğa sinyalleri ile mutlu etmeye başladı. Ancak bir kripto var ki son 24 saat içerisinde yüzde 40‘ın üzerinde artarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 0x (ZRX). Peki 0x (ZRX) coin neden yükseliyor?

ZRX kaç tL

Peki 0x (ZRX) Coin Tam Olarak Neden Yükseliyor?

ZRX, son 24 saatte yüzde 40’ın üzerinde kazanç elde etti. Bu büyük artış, tokenin çok önemli 1 dolarlık fiyat seviyesini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, ayrıca ZRX’in ilk 100 kripto para birimine girmesine de vesile oldu. Diğer taraftan ZRX’in 24 saatlik işlem hacmi yüzde 3.200 artarak 1.56 milyar dolara yükseldi.

Şüphesiz kriptonun bu ani artışının arkasındaki sebep ABD merkezli kripto borsası Coinbase oldu. Öyle ki Coinbase, protokolün diğer rakip zincirlere kıyasla daha düşük işlem maliyetleri sunma yeteneği sebebiyle yeni başlatılan NFT platformu için 0x protokolünü seçti.

Konuyla alakalı olarak konuşan x Labs’in Kurucu Ortağı ve eş CEO’su Will Warren şu ifadelere yer verdi:

“Coinbase’in NFT’ler için yeni platofmrunu güçlendirmek için 0x’i kullanması bizi heyecanlandırıyor ve bu lansmanın Blockchain alanına büyük bir yeni kullanıcı dalgasının kilidini açacağını tahmin ediyoruz. Çok daha fazla uygulamanın ve platformun 0x Protokolünden yararlandığını görmek için sabırsızlanıyoruz. Güçlü NFT takas özellik seti ve gelecek için endüstri lideri gaz verimliliği.”

Son olarak içeriğimizin yazımı itibarıyla ZRX’in fiyatının 0.98 dolar seviyesinde olduğunu belirtelim. Güncel fiyat ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala