Zed Run Oyun İçi Ethereum’u Polygon Bridge’e Getiriyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ZED RUN, varlıkları Polygon ve Ethereum’u ağlar arasında aktarmak için Biconomy ile yerel bir köprü entegre etti. Entegrasyon, oyuncuların Ethereum ve Polygon arasında varlıkları transfer etmesine yardımcı olacak.

Popüler NFT tabanlı yarış oyunu ZED RUN’un yaratıcısı Virtually Human Studio, bugün Biconomy tarafından sağlanan bir çapraz zincir köprü çözümünü devreye aldığını açıkladı.

Hyphen olarak bilinen çözüm, çeşitli Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu zincirler arasında anında varlık transferlerine izin verir. Entegrasyon, ZED RUN oyuncularının Ethereum’u Polygon’a ve tam tersine anında para transfer etmelerini sağlayacak.

zed run poliygon

ZED RUN ile Ethereum Ağı ve Polygon Bridge Atılımı

Virtually Human Studio’ya göre, önceki köprüleme süreci, Polygon köprüsü ile dApp arasında geçiş yapan kullanıcılar için kötü bir deneyim yarattı.

ZED RUN, oyuncuların dijital NFT atları yetiştirmesine, satın almasına ve yarışmasına olanak tanıyan NFT tabalı bir oyun. Oyuncular oyundaki çeşitli NFT tabanlı etkinliklere katılabiliyor ve ahır sahipleri, yarış pisti sahipleri, at yetiştiricileri ve daha fazlası olarak etkileşime geçebiliyorlar.

Biconomy Hyphen’ın sisteme entegre edilmesi, ZED RUN kullanıcılarının oyun dApp’inde kalabilecekleri ve fonlarını doğrudan Ethereum’dan daha yüksek bir hızda köprüleyebilecekleri anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Web3 Teknolojileri Derneği’nden üniversiteli öğrencilere burs

Blokzincir ve yapay zeka alanındaki çalışmalar ile adından söz ettiren Web3 Teknolojileri Derneği, yeni bir burs programı başlattı. Söz konusu burs, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı üniversite öğrencilerini kapsayacak. Program, ilgili öğrencilere ayda 2.000 TL destek sağlayacak. Web3 Teknolojileri Derneği’nin sunduğu burs, teknoloji alanında kariyer hedefleyen öğrencilere katkı sağlamayı amaçlıyor. Web3 Teknolojileri Derneği ...

Bağlantıyı kopyala