bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Zed Run Oyun İçi Ethereum’u Polygon Bridge’e Getiriyor

ZED RUN

ZED RUN, varlıkları Polygon ve Ethereum’u ağlar arasında aktarmak için Biconomy ile yerel bir köprü entegre etti. Entegrasyon, oyuncuların Ethereum ve Polygon arasında varlıkları transfer etmesine yardımcı olacak.

Popüler NFT tabanlı yarış oyunu ZED RUN’un yaratıcısı Virtually Human Studio, bugün Biconomy tarafından sağlanan bir çapraz zincir köprü çözümünü devreye aldığını açıkladı.

Hyphen olarak bilinen çözüm, çeşitli Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu zincirler arasında anında varlık transferlerine izin verir. Entegrasyon, ZED RUN oyuncularının Ethereum’u Polygon’a ve tam tersine anında para transfer etmelerini sağlayacak.

zed run poliygon

ZED RUN ile Ethereum Ağı ve Polygon Bridge Atılımı

Virtually Human Studio’ya göre, önceki köprüleme süreci, Polygon köprüsü ile dApp arasında geçiş yapan kullanıcılar için kötü bir deneyim yarattı.

ZED RUN, oyuncuların dijital NFT atları yetiştirmesine, satın almasına ve yarışmasına olanak tanıyan NFT tabalı bir oyun. Oyuncular oyundaki çeşitli NFT tabanlı etkinliklere katılabiliyor ve ahır sahipleri, yarış pisti sahipleri, at yetiştiricileri ve daha fazlası olarak etkileşime geçebiliyorlar.

Biconomy Hyphen’ın sisteme entegre edilmesi, ZED RUN kullanıcılarının oyun dApp’inde kalabilecekleri ve fonlarını doğrudan Ethereum’dan daha yüksek bir hızda köprüleyebilecekleri anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala