bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Yatırım Uygulaması Plum, 14 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

yatirim uygulamasi plum 14 milyon dolarlik fon sagladi 2

Londra merkezli yatırım uygulaması olan Plum 14 milyon dolarlık yatırım aldı .Yapılan basın açıklamasına göre Plum; 24 milyon dolarlık A Serisi yatırım fonunda, miktarın 14 milyon dolarını güvence altına aldı.

Finansman turunda sektörde bulunan mevcut destekçilerin yanı sıra yeni yatırımcılar da vardı. Bu yatırımcılar arasında; Global Brain, VentureFriends ve 500 Startups’ın yanı sıra dmg girişimleri ve Ventura Capital de yer aldı.

Ayrıca TrueLayer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Francesco Simoneschi, ComplyAdvantage’ın kurucusu ve CEO’su Charles Delingpole da yatırım yapanlar arasında yer alıyor.

yatirim uygulamasi plum 14 milyon dolarlik fon sagladi

Yatırım Uygulaması Plum Harcama Kartı Lansmanı Yapmayı Planlıyor

Plum, özellikle kullanıcıları için otomatik olarak tasarruf sağlamak ve yatırım yapmalarına yardımcı olmak amacıyla bir algoritma kullanıyor. Ayrıca şirket, kripto yatırımlarının lansmanını araştırdığı ve bununla beraber bu yeni varlık sınıfının 2022’nin ortalarında hayata geçmesi bekleniyor. Belirtmek gerekirse şirket bu yıl için bir harcama kartı lansmanı yapmayı da planlıyor.

Plum’un kurucu ortağı ve CEO’su Victor Trokoudes, şirketin giderek daha iyi bir finansal uygulamaya benzeyen bir ürün sunduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala