bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Wormhole v2 Köprüsü Çalışır Durumda

wormhole v2 koprusu calisir durumda

Farklı Blockchain’ler arasında köprü kurma amacıyla tasarlanan çalışabilirlik ekosistemi olarak bilinen Wormhole, ikinci güncellemesini tanıtıyor. Ayrıca yaklaşmakta olan V1-V2 geçişinin ayrıntılarını paylaşıyor. Wormhole, Ethereum (ETH) ile Solana (SOL) arasında sorunsuz değer aktarımı yapılmasına olanak tanıyor.

Wormhole’ün Twitter hesabından yapılan resmi duyuruya göre, Wormhole v2 şu anda aktif olarak çalışır durumda.

Wormhole: Bu Tür Bir Köprüye İhtiyaç Vardı

Wormhole v2’nin en önemli özelliği Ethereum (ETH) ile Solana (SOL) arasında sorunsuz değer aktarımı yapılmasına olanak tanıması. Wormhole ekibi açıklamasında özellikle, şu anda bu tür bir köprüye ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Wormhole V2’nin köprüsünü başlatması ve ateşe yakıt eklemesi için daha iyi bir zaman olamazdı. Bu yüzden neler olacağını ve Wormhole’un birlikte çalışabilirlik çapraz zincirine nasıl güç vereceği hakkında konuşalım.

Likiditenin v1’den v2’ye geçişi, Wormhole’un ekosistem ilerlemesindeki ilk adım olacak. Yaklaşık 250 milyon dolarlık varlık yeni köprüye taşınacak.

Wormhole v2 Solana’nın Cüzdanını Entegre Edecek

Wormhole v2 daha ilerleyen zamanlarda Solana’nın cüzdanını olan Phantom’a entegre edecek. İlk sürümlerde Wormhole’un varlıkları Phantom’da NFT olarak gösterilecek.

Son olarak eklemek gerekirse, Wormhole geliştiricileri çapraz blockchain likidite ekosistemini ilerletmek amacıyla Terra (LUNA)blockcahin’inin ve Binance Smart Chain’i entegre etme planlarını da paylaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala