Ünlü Milyarder Chamath Palihapitiya, Bitcoin (BTC) 2021 Konferansından Çıktı

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Social Capital CEO’su Chamath Palihapitiya, 4-5 Haziran’da Florida’da gerçekleşecek Bitcoin (BTC) konferansı olan Bitcoin 2021’de konuşma yapmayacak.

Kararın arkasındaki neden tam olarak bilinmese de bazıları Palihapitya’nın “O.Gs and wannabe’s” hakkındaki tartışmalı tweet’ler sebebiyle olabileceğine inanıyor.

Palihapitiya, kendisini konferansta konuşmacı olarak görmek istemeyen bir Twitter kullanıcısına oldukça sert çıkıştıktan sonra, kripto topluluğu tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Palihapitya, konferansta olmasa da birçok etkileyici konuşmacı konferansta yer alacak. Twitter CEO’su Jack Dorsey, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, özgürlükçü eğilimli Cumhuriyetçi Senatör Cynthia Lummis ve kriptograf Nick Szabo en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Mini oyundan DeFi’ye: TON’da neler eksik?

Geçtiğimiz birkaç ay içinde TON ekosisteminde Notcoin, Dogs, Hamster Kombat ve Binance’deki Catizen listeleri de dahil olmak üzere bir artış gördük. Söylentiler, bunun borsalara milyonlarca yeni KYC kullanıcısı getirdiğini öne sürüyor. Kabul etsek de etmesek de, bu aslında son birkaç yılda blok zincirinin en büyük kitlesel benimsenmesi. Ancak sorun şu ki, sırada ne var? Çok ...

Bağlantıyı kopyala