Solana, NFT Seçimleri İçin Yapay Zeka Destekli Araçlarını Duyurdu

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemlerde, NFT sektörünün olumsuz bir imajla karşı karşıya kaldığı haberler ve veriler, sektördeki tartışmaları büyük ölçüde belirliyor. Ancak Solana Labs, bu durumu tersine çevirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Solana Labs, NFT Pazarına Yeni Giren Kullanıcılara Araçlar Sunuyor

NFT endüstrisi son zamanlarda olumsuz bir imajla karşılaşırken, haberler ve veriler, sektördeki tartışmaları büyük ölçüde belirliyor. Ancak Solana Labs, bu alana giriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak için yeni çalışmalar yapıyor. Konu hakkında açıklama yapan Solana Labs Ürün Müdürü Tal Tchwella şu ifadeleri kullandı:

En büyük zorluklardan birisi alıcıların bir sürü farklı veri noktasını tespit etmek zorunda kalması. Yeni araçlarımızla bu sorunların önüne geçmeyi planlıyoruz.

Mükemmel ilk koleksiyonu belirlemeyi daha basit hale getirmek amacıyla, Blockchain şirketi Solana Labs, kullanıcıların gereksinim ve beklentilerine en uygun olan NFT’leri tespit etmelerine ve satın almalarına yardımcı olacak bir yapay zeka geliştiriyor. Tchwella, Solana’nın yeni gelişmesi hakkında şu açıklamayı yaptı:

Bazı NFT koleksiyonlarına baktığımızda bunların büyük bir kısmı sadece hype. Ama bir kısmı da insanların bu platform üzerinden kurdukları gerçek ilişkilerle ilgili ve işte tam bu noktada yapay zekâ devreye giriyor. Yapay zeka, bu verileri erişilebilir hale getirebilir ve böylece (web3’e) yeni katılan bir kişinin önemsediği şeyleri bulmasına yardımcı olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Burak Köse

Mpeppe yeni Telegram oyun platformunu yayınlarken Mpeppe ön satışı 3 milyon dolara ulaştı

Çevrimiçi oyun ve merkeziyetsiz finansı (DeFi) birleştiren bir kripto para projesi Mpeppe (MPEPE), ön satışının 3 milyon doları aşmasıyla önemli bir kilometre taşına ulaştı. Bu başarının yanı sıra Mpeppe (MPEPE), Telegram’da kullanıcılara ödüller kazanırken eğlenceli ve etkileşimli bir deneyim sunan heyecan verici yeni bir oyun platformu başlattı. Ufuktaki Mpeppe Casino ve erken katılımcılar için MPEPE30 promosyon ...

Bağlantıyı kopyala