bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Shopify, Kullanıcılarına NFT’leri ‘Doğrudan’ Satmalarına İzin Verecek

shopify kullanicilarina nftleri dogrudan satmalarina izin verecek

Shopify Başkanı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, e-ticaret şirketinin satıcıların doğrudan NFT satışı gerçekleştirebildiğini, ancak hizmetin kapsamının şu anda sınırlı olduğunu söyledi.

Bir dizi tweet’te şirket başkanı Harley Finkelstein, Chicago Bulls basketbol takımının bekleyen bir NFT etkinliğine dikkat çekmeden önce “satıcılarımızın NFT’leri doğrudan mağazalarından satmalarını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Bulls’un teklifinin hüküm ve koşullarına göre bu özel NFT’ler, NBA Top Shots geliştiricisi Dapper Labs tarafından başlatılan Flow blokzinciri aracılığıyla oluşturuluyor. Finkelstein konu hakkında şunları söyledi:

“Shopify bu hizmeti sunmadan önce, satıcılar bir üçüncü taraf pazar yeri aracılığıyla satış yapmak zorunda kalıyordu, yani satış ve müşteri ilişkileri üzerinde daha az kontrol sahibi olmak zorunda kalıyordu. Bir kez daha gücü satıcılara geri veriyoruz ve müşterilerle nasıl ve nerede satın almak istiyorlarsa orada buluşuyoruz.”

Twitter’da bu hizmetin tüm Shopify müşterileri için mevcut olup olmadığı sorulduğunda, Finkelstein şu yanıtı verdi:

“Şimdilik birkaç seçkin. Bizi izlemeye devam edin.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala