bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

SEC, Ripple’ın (XRP) Tüm Slack Mesajlarına Erişim Hakkı Kazandı

SEC btch

SEC, Ripple’ın (XRP) tüm Slack mesajlarına erişebilme hakkı elde etti.

SEC ile Ripple arasındaki dava tüm hızıyla devam ediyor. Bu defa SEC, bu bölümden kazançlı çıkmış gibi görünüyor.

Law360’ın haberine göre ABD Sulh Hakimi Sarah Netburn, SEC’in Ripple’ın tüm Slack mesajlarına erişebilmesi için izin verdi. Daha önce Slack mesajlarının yalnızca bir kısmına erişim sağlanabiliyordu.

Ripple daha önce yazışmaların bir kısmını devretmişti. Ancak daha sonra bir işleme hatasını sebep göstererek tüm mesajları düzenleyiciye göndermemişti. SEC ise Ripple’ın bu yaklaşımını “ön yargılı” buluyor. Düzenleyici Slack mesajlarının davanın seyri için önemli olduğu kanaatinde.

Düzenleyici, talebin yerine getirilmemesi üzerine, tüm mesajlara erişebilmek için başvuruda bulundu. Ripple’ın Slack mesajlarının yanı sıra 22 e-posta adresinin de konuşmalarına erişmek için düğmeye bastı.

Ripple ise bu isteğe karşı çıktı. Şirket bu isteğin mantıksız olduğunu öne sürdü. Zira tüm Slack mesajlarını ortaya çıkarmak aylar sürecek ve 1 milyon dolara mal olacak.

Sarah Netburn ise yapılan anlaşmanın tüm yüklerden daha ağır bastığını kaydederek, Ripple’ın tüm Slack mesajlarını ortaya çıkarmasını istedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala