bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,195.66 1.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.35 1.88%
bnb
BNB (BNB) $ 583.48 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 147.16 4.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52405 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444087 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149178 4.34%

Ripple, Bank of America ile Ortaklığını Onayladı

ripple bank of america ile ortakligini onayladi

Ripple, uzun zamandır söylenti olarak kalan Bank of America (BoA) ile ortaklığını onayladı.

Ripple, resmi websitesi üzerinde yer alan bilgileri güncelleyerek Bank of America (BoA) ile işbirliğini doğruladı. Websitesinde artık Bank of America’nın da logosu bulunuyor.

Söylentiler Eskiye Dayanıyor

CNF tarafından bildirildiği üzere, Ripple ile ABD’nin en büyük ikinci bankası arasındaki ortaklık söylentilerinin uzun bir  geçmişi var. Daha önce de konuşulduğu gibi Ekim ayında 2020 Swell Konferansı sırasında ortaya bir görüntü sızmıştı. Bu görüntüde Bank of America’nın Ripple ile işbirliği yaptığına dair ipuçları yer alıyordu. Sunum resimleri olan bu ipuçları, Bank of America tarafından RippleNet altyapısıyla işletilen bir uygulamayı gösterdi.

Ancak bu, bir söylenti olarak kaldı ve uygulamayı Fast Remit’e bağlayan diğer görüntüler sızdırıldı. Ayrıca, bu yılın başlarında sızdırılan farklı bir belge, Bank of America’nın RippleNet’e katıldığını belirtti. Söylentiler, BoA’nın Ripple’ın ürünlerini gizli bir pilot projede test ettiği gerçeğine dayanıyordu. Ripple, Bank of America ile işbirliği yaptığını resmi olarak duyurarak tüm bu söylentilere nokta koydu.

XRP Yükselişini Sürdürüyor

XRP, birkaç gün önce başlattığı rallisini sürdürüyor. Üçüncü sırada yer alan kripto para, şu anda 0.52 dolar seviyesinden işlem görüyor. Verilere göre XRP, son 7 günde neredeyse %100 oranında artış yaşadı.

Güvenilir analist Crypto’ya göre XRP, mevcut boğa döngüsünde önemli bir fiyat artışına sahip olabilir. Trader, XRP’nin 25 ila 30 dolar arasında bir fiyata ulaşmasını bekliyor. Bank of America ile işbirliğinin teyit edildiği haberin de bu yükselişi devam ettireceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala