Paydek, Latin Amerika’da da ‘RippleNet’ Dedi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Birleşik Krallık’ta birçok farklı ödeme teknolojileri şirketi bulunuyor. Paydek de bunlardan biri. Paydek, daha önce yaptığı açıklamalarda, Afrika pazarı için Ripple‘ın altyapısını kullanacağını duyurmuştu. Şimdi ise bu ağı biraz daha genişletiyor. Paydek, Latin Amerika pazarında da RippleNet ağını kullanacağını duyurdu.

Paydek, Latin Amerika çalışmaları için Localpayment isimli şirketle anlaştı.

Paydek, RippleNet ile Gerçek Zamanlı Ödemeleri Hızlandıracak

Ripple, konuyla ilgili yaptığı basın duyurusunda Paydek’in yeni hamlesini doğruladı. Bu arada Paydek’in Afrika’da XOF, XAF, SLL, KES, RWF, TZS, GHS, UGX ve ZAR dahil olmak üzere dokuz yerel para birimini desteklediğini belirtelim. Latin Amerika’da desteklenen para birimleri ise şöyle sıralanıyor: MXN, ARS, CLP ve UYU.

paydek latin amerikada da ripplenet dedi 2

Afrika ve Latin Amerika ülkelerinde, serbest ve isteğe bağlı olarak çalışanlar, RippleNet sayesinde ödemelerini gerçek zamanlı gönderip alabilecekler.

Paydek’in genel müdürü Terry Hopkinson yaptığı açıklamada Ripple’ın sunduğu fırsatları kullanarak bu bölgelerde güvenli, hızlı ve ekonomik ödemeler için yeni altyapı oluşturmayı planladıklarını belirtti.

RippleNet, küresel bir ağdaki ortakların iş performanslarını ve ölçeklerini hızlandırmalarına yardımcı olmak için blok zinciri teknolojisini kullanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hazal Orta

Yapay zekâ ve blokzincirin yarattığı çevresel kriz

Yapay zekâ ve blokzincir enerji tüketimiyle çevresel krize yol açıyor. Kriptoda uygulanan manipülasyonun yanı sıra “Evet, lütfen” gibi nazik olduğunu düşündüğümüz ama gereksiz kibar yaklaşımımız bu sorunu derinleştiriyor. Merkeziyetsiz dünyanın geleceği, sürdürülebilir çözümlerle şekillenebilir. Yapay zekâ ve blokzincir teknolojileri modern dünyanın en devrimci araçları olarak selamlanıyor. Ancak bu teknolojilere “evet, lütfen” diyerek sınırsız bir coşkuyla ...

Bağlantıyı kopyala