bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,270.76 0.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,169.29 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 605.38 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 154.16 0.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547644 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516509 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15839 1.28%

Oyuncak Bebek Markası LOL, Kendi NFT Pazarını Kuracak

oyuncak bebek markasi lol kendi nft pazarini kuracak

NFT sektörü son zamanlarda oyun dünyasının da ilgisini çekmeye başladı. MGA Entertainment, popüler oyuncak bebek markası L.O.L için dijital varlıklar yaratmak üzere NFT marka sağlayıcısı Ioconic ile ortaklık kuruyor.

LOL’ün yapımcıları Dolls, LOL Surprise’ı getirmek için şimdilerde markaların çokça ilgi gösterdiği NFT sektörüne yardımcı olan Ioconic ile ortaklık kurdu.

Ioconic ile kurulan ortaklık markanın, oyuncak mülkünün yakında piyasaya sürülecek olan dijital ticaret kartı oyununun bir parçası olacak. Ioconic bu ortalık çerçevesinde LOL markasına NFT’lerini basabileceği, satın alabileceği ve satabileceği kendi pazarını oluşturmasına yardımcı olacak.

maxresdefault

LOL Bebek Markası, LOL Surprise NFT’lerini Dijital Olarak Sergileyebilecek

Popüler markanın bebeklerinin artık hayranları da fiziksel satın alımlarını QR kodları aracılığıyla blokzincire bağlayabilecek. Ayrıca, bu koleksiyonlarını dijital olarak görüntüleyebilecekler.

MGA Entertainment CEO’su ve Kurucusu Isaac Larian konu hakkında heyecanını dile getirirken, aynı zamanda NFT alanına genişleyerek, müşterilerine daha iyi etkileşim ve ciddi bir değer sunmayı umduklarını dile getirdi.

Ioconic CEO’su Jamie Lewis, şirketin L.O.L.’nin genç hayran kitlesi için güvenli bir ortam yaratmak için çalıştıklarını da vurguladı. Çalışmanın detayları içerisinde genç hayran kitlesinin aşırı harcamalarını önlemeye yönelik önlemler ve sıkı güvenlik önlemleri üzerinde çalışma yaptıklarını ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala