OKEx, Kanada Düzenleyicisinin Hedefine Girdi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

OKEx, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) hedefine giren son kripto varlık işlem platformu oldu.

Kanadalı düzenleyici, gerçekleştirdiği açıklamada OKEx’in düzenleyici ile herhangi bir uyum görüşmesi yapmaksızın hizmetlerini Kanada’da başlattığını iddia etti.

OSC, uyumluluk göstermeyen kripto varlık işlem platformlarını kısıtlamaya devam edeceğini vurguluyor.

“Personelimiz, uyumluluk göstermeyen kripto varlık işlem platformlarına karşı harekete geçmeye devam edecek. Yaptırımlar için de bilgi alışverişinde bulunmak üzere uluslararası menkul kıymet düzenleyicileri ile temas halinde olacak”

Düzenleyici geçtiğimiz aylarda Bybit’e karşı harekete geçti. Aynı ay içerisinde Binance de belirtilmeyen nedenlerden ötürü Ontario’daki faaliyetlerini durdurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Crypto.com ile SEC karşı karşıya geldi

ABD’li düzenleyici kurum SEC’nin Crypto.com’a Wells Bildirimi göndermesiyle çarşı pazar karıştı. Kripto borsası, söz konusu bildirim sonrası SEC’ye ve SEC Başkanı Gary Gensler’e dava açtı. Kripto para piyasası pozitif yönlü ilerleyişini sürdürürken, gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Uzun süredir kriptoya yönelik faaliyette bulunmayan SEC, Crypto.com’a Wells Bildirimi göndererek sessizliğini bozdu. Düzenleyici kurum, borsanın faaliyetlerinin yasalara ...

Bağlantıyı kopyala