Niall Ferguson’dan ABD’ye Bitcoin Entegrasyonu Çağrısı

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Saygın ekonomi ve finans tarihçisi Niall Ferguson, Bitcoin hakkında uzun bir makale kaleme aldı.

Makalede Bitcoin’in yükselişi ve finansal gelecekteki rolünü tartışan eski Harvard profesörü, Biden yönetiminin Bitcoin’i ABD finansal sistemine entegre etmesinden fayda göreceğini söyledi. Ferguson ayrıca Bitcoin’in çoğu geleneksel yatırımdan daha iyi performans göstermesine vurgu yaptı. Ona göre bu performans, bu yıl birçok muhalifin tavrını yumuşatmasına neden oldu.

10T Holdings’in kurucularından Dan Tapiero, konu hakkında Twitter üzerinden açıklama yaptı. Çıkışı “şok edici ve inanılmaz” olarak nitelendiren Tapiero, “finansal sistemin favori figürü eylemi teşvik ediyor” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

ABD’de şirket iflasları son yılların zirvesinde

ABD’de iflas başvurusunda bulunan şirket sayısı 512’ye ulaşarak son yılların rekorunu kırdı. 2024’te Ocak’tan Eylül’e kadar olan süreçte Amerika Birleşik Devletleri’nde iflas başvurularında gözle görülür bir artış kaydedildi. 2009’dan bu yana en yüksek yıllık rakama ulaşan bu durum özellikle Ağustos ve Eylül aylarında meydana gelen başvurularla dikkat çekti. Ağustos’ta 59, Eylül’de ise 63 şirket iflas ...

Bağlantıyı kopyala