bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,036.89 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.03 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.65 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.99 4.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519107 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460261 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146545 2.87%

Moody’s DeFi için İş İlanı Açtı! İşte Şartlar

moodys defi icin is ilani acti iste sartlar

Merkezi olmayan finans herkesin radarında, kredi derecelendirme kuruluşlarının da. Dünyanın en büyük kredi derecelendirme şirketlerinden biri olan Moody’s Investors Service, yakın zaman önce bir iş ilanı yayınladı. Bu ilandan anlaşılıyor ki Moody’s DeFi için kolları sıvamış durumda.

Moody’s verdiği iş ilanında kripto analistlerine sesleniyor. Bunun için merkezi olmayan finansın (DeFi) mevcut ekosistem üzerindeki potansiyel geniş kapsamlı etkisini tam olarak bilen analistlere ihtiyacı var.

Moody’s DeFi için Kolları Sıvadı

Moody’s DeFi için ilanını Londra ve New York’ta açtı. Bu pozisyon için aranan şartlardan bazıları şöyle:

  • DeFi, CBDC’ler, stablecoin’ler, NFT’ler ve diğer kripto varlıklarla ilgili araştırma analizini desteklemek için blok zinciri ve kripto varlıkları hakkında derin bir anlayış ve çalışma bilgisine sahip olmak,
  • Finansal piyasaların derinlemesine anlaşılmasını ve Merkezi Olmayan Finansmanın (DeFi) mevcut ekosistem üzerindeki potansiyel geniş kapsamlı etkisini yönetmek ve sürdürmek,
  • Kripto varlıkları ve diğer ilgili ürünleri analiz etmek için piyasa verilerini kullanarak Blockchain C4E tarafından geliştirilen değerlendirme çerçevelerinin geri testini gerçekleştirmek.

İlana göre, aranan kişilerin orta düzeyde bilgiye sahip olması şart gibi görünüyor.

Moody’s Corp.’un kredi derecelendirme şirketi Moody’s Investors Service, Standard & Poor’s ve Fitch Group ile birlikte üç büyük kredi derecelendirme şirketinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Şirketin açtığı ilana buradan bakabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala