bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 6.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,030.99 7.01%
bnb
BNB (BNB) $ 534.03 8.45%
solana
Solana (SOL) $ 132.15 14.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483582 6.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457498 6.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151773 7.97%

Mike McGlone, Bitcoin ETF’si Hakkında Konuştu

mike mcglone bitcoin etfinin onaylanabilecegini soyledi 2

Bloomberg Intelligence’ın kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, verdiği bir röportajda Bitcoin‘in EFT’si hakkında konuştu. McGlone’a göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin borsasında işlem gören bir fonu Ekim ayı sonlarına doğru onaylayabileceği düşünüyor.

McGlone konu hakkında, ABD’li düzenleyiciler, Bitcoin ETF başvurularını arttırmaya devam ederse, bu yönde olan baskılar artacağını öngörüyor. Ünlü stratejist aynı zamanda ABD’nin, birkaç Bitcoin ve Ethereum ETF’sini onaylamış olan Kanada örneğini takip edeceğini söylüyor.

mike mcglone bitcoin etfinin onaylanabilecegini soyledi

ETF, SEC için Bir Basamak Olacak

Vadeli işlem tabanlı bir ETF, büyük olasılıkla SEC için bir basamak olacak. Analist, vadeli işlem tabanlı bir ETF en iyi şey olmayabileceğini ancak hiç yoktan iyi olacağı görüşünde.

Bloomberg’in kıdemli ETF stratejisti Eric Balchunas, daha önce ETF onayının Kasım ayına kadar gelebileceğini ifade etmişti.

McGlone ayrıca, devam eden düzenlemelere rağmen Bitcoin fiyatının bu yıl 100.000 dolara ulaşabileceği düşünüyor. McGlone aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in potansiyel olarak öldüren düzenleyiciler için açıklama yapan Ray Dalio’nun yorumuna, çözümün interneti yasaklamanın tek yolu olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala