bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla ilki gerçekleştirilen Kripto Bülten’de Geçtiğimiz Haftanın Öne Çıkan Başlıkları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla ilki gerçekleştirilen Kripto Bülten’de Kripto para piyasasını yakından ilgilendiren birçok gelişme aktarıldı. Kripto Bülten’de geçtiğimiz hafta yaşanan önemli gelişmeler içerisinde Bitcoin’in hem kripto paralar arasındaki hem de sosyal medyadaki liderliğinden ve NTF satışlarının artmasına kadar birçok konudan bahsedildi.

Konu Başlıkları;

  • Visa, Kripto para birimlerinin sık kullanıldığı bir ekosistem için çalıştıklarını açıkladı.
  • Dünyaca ünlü otel zinciri Pavillions Hotel, kripto para birimleriyle ödeme kabul edecek.
  • NTF satışları 2021’in ilk yarısında 2.47 Milyar dolara yükseldi.
  • Japon yetkililer, Dijital Yenin geleceği hakkında tarih verdi.
  • Dünya Ekonomik Forumu; Blockchain yolsuzluğu engelleyebilir.
  • Kripto para sektöründe sosyal medya mecralarında, bu hafta en çok hangi paralar konuşuldu?

Nelerden Bahsedildi;

– Visa, kripto para birimleri için bir ekosistem üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve Visa CFO’su kripto para birimlerini diğer para birimleri gibi kullanabilmek için üzerinde çalıştıkları ekosistemi genişletmeye çalıştıklarını vurguladı.

– Global tatil köyü Pavillions Hotels Grubu artık rezervasyonlarda kripto para kabul edeceğini açıkladı. Pavilions Hotel’in Asya Genel Müdürü müşterilerin artık konaklama rezervasyonlarında kripto para kullanımlarına izin verileceğini açıkladı. Bu ödemeler Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere 40’tan fazla kripto parayı kapsamına almaktadır.

– DappRadar verilerine göre, yılın ilk çeyreğinde NFT satışları 1.23 milyar doları buldu. İkinci çeyrekte ise NFT satışları, 1.24 milyar dolar ile ufak miktarda artış gösterdi.

– Japon yetkililer, Dijital Yenin geleceği hakkında tarih verdi ve bu çerçevede merkez bankasının dijital yen ihraç etmesinin olası beklentileri yetkililer tarafından değerlendirilmeye alındı.

– Dünya Ekonomik Forumu; Blockchain teknolojisinin yolsuzluğu engelleyebileceğini savunuyor. Sektörün rüşvete karşı oldukça savunmasız olduğu ve blokzincirin tedarik gibi alanlarda yolsuzluğu çözebileceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala