bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,441.87 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,564.66 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.07 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 183.37 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619038 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64579 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217849 16.16%

Matt Wallace, Elon Musk’ın Servetini DOGE Olarak Hesapladı

youtuber elon muskin servetini doge olarak hesapladi

Dogecoin denildiğinde adını sıkça duyduğumuz ve şu anda dünyanın en zengin adamı olan Tesla CEO’su Elon Musk‘ın servetinin net değeri 209 milyar dolar civarında. Bu da yaklaşık olarak 861 milyar Dogecoin‘e denk geliyor.

Elon Musk, bu servetinin insan yaşamını Mars’a uzatmak için yeterli olacağını umuyor. DOGE topluluğundaki bazı kişiler ise DOGE’nin gelecekte kızıl gezegende para birimi haline gelmesini istiyor.

YouTuber Matt Wallace, Elon Musk’ın servetini DOGE eşdeğeri olarak hesaplamadı. Wallace’ın tweetine göre, 209,4 milyar ABD doları değerindeki net değer ile, en popüler meme kripto para birimindeki eşdeğeri yaklaşık 861 milyar Dogecoin değeride.

YouTuber, bunun Warren Buffett (101,6 milyar dolar) ve Bill Gates’in (132,4 milyar dolar) net değerinden daha fazla olduğunu paylaştı.

Elon Musk Servetinin Mars’ta Koloni Kurmak İçin Yeterli Olacağını Düşünüyor

Tesla ve SpaceX CEO’su, şu anki servetinin Mars’ta kalıcı bir koloni kurmak için yeterli olacağını düşünüyor. Dünyanın en büyük Dogecoin sahiplerinden biri olduğu düşünülen Musk, kısa süre önce DOGE sahibi olduğunu itiraf etti. Ancak sahip olduğu meme parasının miktarı açıklanmadı.

Ayrıca Musk bu haftanın başlarında Dogecoin ücretlerinin düşmesi gerektiğinin önemini vurgulamıştı.Bununla beraber Musk Dogecoin ekibiyle bunun üzerinde çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala