bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,606.85 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.69 1.30%
bnb
BNB (BNB) $ 574.25 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 170.44 1.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511175 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465964 2.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150254 2.58%

kriptografik’te Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Türker Balkar Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Türker Balkar oldu. Türker Balkar ile Bitcoin’in geçirdiği hareketli günlerden, altcoinlerden ve daha birçok konudan bahsedildi.

Konu Başlıkları:

  • Bitcoin’in Geçirdiği Hareketli Günler
  • Bitcoin’de Yükselişlerden ve Altcoinler
  • Altcoinler Ne Olur, Altcoinler Yükselir Mi?

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Türker Balkar’a Bitcoin’in hareketli günleri hakkındaki düşüncelerini sordu:

Türker Balkar “Bitcoin ile konuşmaya başlasak daha sağlıklı olabilir. Aslında dediğiniz gibi son yükselişin ayak sesleri gelmişti daha önceden. Ama analiz tarafında 2 tür bakış açısı var. Birincisi indikatörlere göre ben bunu Total de yanlış buluyorum. İndikatörlerle gecikmeli oldu olduğu için bazı analiz yapan arkadaşlar indikatör bazı bir takım olumsuzluklar görmüşlerdir. Ayrıca fiyatta düzeltme hareketi ilk defa ETF haberlerin etkisiyle dile getirildi. Aslında burada dikkat edilmesi gereken şey bazı formasyonları, yani Bitcoin totalde baktığımız zaman 40500 den yükselmesine bir devam formasyonu gerçekleştirdi. Bununla beraber yükselişe devam devam etti. Aslında burada biraz kendimizi geri çekip şartları biraz daha uzaktan bakmamız gerekiyor. Ben şu anki gördüğüm kadarıyla da tekrar yendi ve iyileşmeler gelmeye devam edecek” dedi

-Melis Hazal Karagöz, Türker Balkar’a yıl sonu tahminlerini sordu:

Türker Balkar “Totalde baktığımız zaman bir çanak hareketi görüyoruz ve bu burada genel kanı şöyledir. Çanağın içi kadar yukarı yönlü bir hareketlilik gelmesi yönünde. Totalde çalın boyu 35 bin dolar gibi daha bir daha yukarı bir hareket olabileceğini gösteriyor ama bu tabi şöyle algılanması lütfen hemen buradan kalktık 35 binden daha da yukarı gidiyor. Bitcoin yıllık fazla yüzde 129 artış göstermiş bir Bitcoin var Bitcoin’de illaki düzeltmeler ve yükselmeler gelecek” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala