bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

JPMorgan Chase CEO’su: Müşterilerimiz Bitcoin (BTC) ile İlgileniyor

dimon2

The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi zirvesinde konuşan JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, bankalarının müşterilerinin Bitcoin (BTC) ile ilgilendiğini ifade etti.

JPMorgan her ne kadar Bitcoin’e kucak açsa da, şirketin CEO’su müşterilerine herhangi bir yönlendirme yapmayacaklarını belirtti:

“Müşterilere ne yapacaklarını söyleyemem. Bu benim işim değil.”

Dimon, blokzinciri teknolojisi ile ilgili olumlu açıklamalarını sürdürdü. Ancak Bitcoin ile ilgilenmediğini söyledi.

“Blokzinciri gerçektir ve biz onu kullanıyoruz. Ancak insanlar bir para biriminin ülkenin vergilendirme otoritesi tarafından, askeri otorite tarafından, hukuk tarafından, bir merkez bankası tarafından desteklendiğini ve onu küçümsemek istemediğini hatırlamalıdır … Ben bir Bitcoin destekçisi değilim … İlgilenmiyorum.”

Faiz Öngörüsü

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon, muazzam nicelikSel genişleme sebebiyle enflasyonun artacağını iddia etti. Dimon ayrıca, Merkez Bankası’nın faiz arttırmak dışında bir seçeneği olmadığını düşünüyor.

“Enflasyon olacak. Gerçekleri görelim.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala