bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,502.28 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.81 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 561.67 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.49 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509867 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474548 4.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156441 2.90%

JP Morgan’dan Bitcoin (BTC) Volatilitesi ve Kurumsal İlgi Hakkında Araştırma

jp

JP Morgan analistleri, Bitcoin’in (BTC) dalgalanmasının azalması durumunda, kurumsal firmaların daha fazla Bitcoin yatırımı yapmak için hamle yapacaklarını ifade ediyor.

Bloomberg’in haberine göre JP Morgan, Bitcoin’in stabil yapısının, kurumsal ilgili arttırabileceğine dair bir rapor yayınladı. JP Morgan stratejistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Düşüncemize göre Bitcoin dalgalanmasının normal seviyelere gelmesi, muhtemelen kurumsal ilginin ilerleyen dönemlerde daha fazla artmasını sağlayacaktır.”

Bankanın araştırmasına göre, Bitcoin’in üç dalgalanmasını Şubat ayında %90’dan %86’ya gerilediği ve altı aylık ölçütünün ilse %73 seviyesinde olduğu ifade edildi.

JP Morgan’a göre, Bitcoin’in oynak bir yapıda bulunması, kurumsal şirketlerin bazılarının bu yatırıma şüpheyle bakmasına yol açtı. Ek olarak Bitcoin’in altın piyasasına da etki ettiği, araştırma raporlarında görüldü.  Rapora göre Bitcoin fonlarına 7 milyar dolar giriş söz konusuyken, altına bağlı borsa yatırım fonlarından 20 milyar dolarlık çıkış yapıldı.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala