Istanbul Blockchain Women Röportaj Serisi – 2

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kadınlara teknoloji ve Blockchain özelinde pozitif ayrımcılık sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üreten ve bu projeler sayesinde bilişim sektöründe kadın istihdamını artırarak, kadınların üretim ekonomisinde daha çok yer almalarını sağlamayı misyon edinen Istanbul Blockchain Women, geçtiğimiz haftalarda Workington Levent’te özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte yer alan konuşmacılar BTCHaber için özel olarak gündemi ve kadınların Blockchain dünyasındaki yerlerini tartıştılar.

Röportaj serimizin ikinci bölümünde Istanbul Blockchain Women Kurucu Ortağı Başak Yiğit ve Workinton Lab Ürün Yöneticisi Recep İlkbahar Blockchain Women İstanbul’un dernekleşmesi ve derneğin faaliyetlerini tartışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Bülent Nevres

Donald Trump destekli kripto projesi sınıfta kaldı

Donald Trump ailesinin destek verdiği merkeziyetsiz platform World Liberty Financial, ilk token satışında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Başlangıçta hedeflenen 300 milyon dolarlık token satış hedefinin sadece yüzde 3,4’üne ulaşılması projedeki aksaklıkları gözler önüne serdi. WLFI tokenının satışı 15 Ekim’de tanesi 1,5 sentten satılacak 20 milyar token için başladı. Ancak sadece 14 saat içinde yaklaşık ...

Bağlantıyı kopyala