Highstreet saldırı altında: HIGH 70 düştü!

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Binance’te de işlem gören Highstreet’in token’ı HIGH son 24 saatte yüzde 70’e yakın değer kaybetti. Proje ekibi, konuya dair açıklamalarda bulundu.

Popüler kripto para projesi Highstreet, güne damga vurdu. Binance tarafından da desteklenen oyun projesi, skandal bir saldırı sonucunda değer kaybetti.

HIGH, 8 Haziran’dan bu yana yüzde 70’e yakın düşüş yaşadı. Son beş gündür gerçekleşen düşüşte, HIGH fiyatı 8,9 dolardan 2,746 dolara kadar geriledi.

Proje ekibi, düşüşün arkasındaki nedeni açıkladı.

highstreet dusus yasadi

Popüler kripto projesi Highstreet’ten açıklama

Highstreet (HIGH), yüzde 70’e varan düşüşü kötü niyetli bir saldırıya bağladı. Ekip, Telegram üzerinden yaptığı duyuruda, büyük bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Ekip, HIGH fiyatındaki değişikliğe yönelik araştırma yaptıklarını ve bu kapsamda önemli sonuçlar ile karşılaştıklarını aktardı.

Araştırma sonuçlarına göre, bir kuruluş 9 milyonu Bithumb’dan olmak üzere 20 milyon HIGH’i piyasaya yıktı. Ekip, 8 milyon HIGH’in yarattığı satış baskısının sindirildiğini açıkladı.

Highstreet, söz konusu saldırganın token’ları Bithumb’dan alıp BNB Chain köprüsünde gizledikleri için tespit edilemediğini ifade etti. Proje ekibi, “Şimdiye kadar kime karşı savaştığımızı göremedik.” yorumunda bulundu.

Yapılan açıklamada, HIGH’in yaşadığı düşüşle ekibin bir ilgisi olmadığını ve ekibin kendi projesine zarar vermek gibi niyetinin olmayacağı ifade edildi. Yatırımcıların dikkatli olmasını isteyen ekip, saldırganın cüzdanlarını da açığa çıkardı.

Söz konusu saldırı, potansiyel bir hack olmadığı için yasal çerçevede değerlendirildi. Bu nedenle kripto yatırımcıları HIGH’in kırılgan olmasını eleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Ether (ETH) fiyatı neden düşüyor?

Ether fiyatı Orta Doğu’daki artan gerilimlerden ötürü son 24 saat içinde kayda değer bir düşüş yaşadı. Kripto para piyasası ABD borsa endeksleri gibi diğer riskli varlıklarla birlikte kan kaybetti. Aynı saatlerde değerli metaller ise değer kazandı. Piyasa analisti ve yatırımcı Jesse Colombo bu durumu şu şekilde özetledi: “Jeopolitik belirsizlikler ortaya çıktığında değerli metaller dışında Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala