Hester Peirce: Bitcoin’in (BTC) Yasaklanması İçin, İnternetin Kapatılması Gerekiyor

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dostu olarak bilinen SEC üyesi Hester Peirce, Bitcoin’in (BTC) yasaklanması için internetin kapatılması gerektiğini söylüyor.

“ABD hükümeti Bitcoin’i yasaklamaya çalışabilir mi? Kesinlikle bunu deneyebilirdi ancak bunu yapmak aptalca olurdu.”

SEC üyesi Hester Peirce, kripto dostu olarak tanınıyor. Peirce, bir başka kripto dostu Gary Gensler’in SEC başkanlığına gelmesiyle birlikte, işlerin düzeleceğine inanıyor:

“Bana göre ABD’de Bitcoin’i yasaklamanın noktasını çok erken geçtik. Çünkü bunu yapabilmek için interneti kapatmak zorunda kalacaksınız. Bunun nasıl yasaklanabileceğini anlamıyorum. İnsanların Bitcoin ticareti yapmasını engellemek çok zor olurdu.”

Peirce, ABD hükümetinin, kripto paralar ile ilgili düzenlemelerde de geride kaldıklarını düşünüyor.

“Diğer ülkelerin bizden daha üretken bir yaklaşım benimsediklerini gördük. Bunu gerçekten tersine çevirmemiz gerekiyor.”

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Haftanın en çok etkileşim alan kripto paraları

Anlık değişen piyasalar ile global ve Türkiye’de bu haftanın en çok etkileşim alan kripto para birimlerini hazırladık. Detaylar trend coinler sayfamızda! Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kripto para piyasası üzerindeki etkisiyle altcoin’lerin yukarı veya aşağı yönlü hareket etmesinde en önemli etmendir. Bitcoin’deki hareketlilik, birçok altcoin’i hakimiyetinden dolayı etkisi altına almaktadır. Kripto yatırımcıları, piyasanın koşullarına ...

Bağlantıyı kopyala