bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,190.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.96 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 574.49 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 170.19 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509852 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470424 2.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149191 2.92%

Hava Yolu Şirketi PrivateFly, Biletlerinin %19’unun Bitcoin (BTC) ile Satın Alındığını Açıkladı

hava yolu sirketi privatefly biletlerinin yuzde 19unun bitcoin ile satin alindigini acikladi scaled 1

İngiltere merkezli bir özel hava yolu şirketi, yıllık gelirlerinin %19’unu Bitcoin ile bilet satın alan müşterilerden elde ettiğini söyledi.

Hava yolu şirketi PrivateFly, daha önce dijital para bile yapılan ödemelerin oldukça sınırlı olduğunu söylüyor. Ancak son iki ayda, daha fazla müşteri popüler bir ödeme yöntemi olarak BTC’yi kullanıyor. Bununla birlikte müşteriler, daha pahalı biletler için Bitcoin’i tercih etti. Bu da şirketin gelirine daha fazla katkıda bulunmasına neden oldu.

Şirket, 2014 yılında Bitcoin ile ödemeleri kabul etmeye başladı ve kripto para ile ödemeleri kabul eden ilk küresel özel jet şirketlerinden bir oldu. CEO Adam Twidell, BTC ile ödeme yapan bazı müşterilerin kazançlarını realize etmek istediğini, bazılarının ise gelecekteki artış umuduyla kripto paralarını tutmayı planladığını söyledi.

Şirketin internet sitesindeki açıklamaya göre, “Bitcoin Jet Hesabı” üyeleri paralarını BTC olarak yatırabiliyor ve daha sonra rezervasyon yapmak istediklerinde biletler, kripto paranın o anki fiyatı üzerinden ücretlendiriliyor.

Bitcoin kabul eden diğer hava yolu şirketleri arasında ise LOT Polish Airlines, airBaltic ve Japonya merkezli Peach Airlines yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala