bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Gurbir Grewal, SEC’in Yeni İcra Direktörü Oldu

SEC BTCH

Hint asıllı Amerikalı Gurbir Grewal, New Jersey başsavcılığı görevinin bitmesinin ardından 26 Temmuz’dan itibaren ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) icra direktörü olarak görev alacak.

Daha önce bu göreve getirilen Alex Oh, oldukça kısa bir süre sonra istifa etmişti. Oh’un doğal gaz devi ExxonMobil’i savunurken gösterdiği bazı davranışlar sebebiyle çeşitli sıkıntılar yaşandığını ortaya çıktı.

Biden’ın başkanlık seçimini kazanmasının ardından ülke yönetimini ele alan Demokratlar, ABD kurumlarında etkilerini göstermeye başladılar. SEC artık iklim değişikliği konusuna daha fazla odaklanıyor. Bu nedenle Alex Oh’un sicili, bazı kesimlerde rahatsızlığa sebep olmuştu.

Bununla birlikte Grewal’ın göreve gelmesiyle, kripto para endüstrisinde daha sert bir tutum bekleniyor.

Grewal New Jersey başsavcılığı görevi süresince  “Kripto Süpürme Operasyonunun” kriptoyla ilgili yaptırım eylemlerine başkanlık etmekle görevliydi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala