bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Google Trendlerdeki Kripto Para Aramaları Haziran 2018’den Beri En Yüksek Seviyede

Google Trendlerdeki Kripto Para Aramalari Haziran 2018den Beri En Yuksek Seviyede

Google trend verileri “kripto para satın al, Chainlink satın al ve DeFi” dahil olmak üzere, belirli kripto para birimi aramalarına büyük bir ilgi artışı olduğunu gösteriyor.

Google’ın trend verileri, “kripto satın al” aramalarının sayısının son birkaç hafta içinde dünya çapında patlayarak, son iki yılın en yüksek seviyesine çıktığını ortaya koyuyor.

Aynı zamanda, 2020 Bitcoin yarılanmasından önce sıçrayan ve hemen ardından düşen “Bitcoin satın al” aramaları da Temmuz sonundan bu yana arttı.

İki Yılın En Yüksek Seviyesindeki ‘Kripto Para Aramaları’

Google trendlerine göre, “kripto satın al” aramaları 2017’nin sonlarında ve 2018’in başlarında yaşanan parabolik fiyat artışı sırasında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Pazar her gün çift ve hatta üç haneli fiyat pump’ları ile patlarken, perakende yatırımcılar da bu alana büyük ilgi gösteriyor.

Bununla birlikte tüm kripto para birimleri, fiyatların bazı durumlarda %95 düştüğü bir yıl boyunca ayı piyasasına girerken, Google aramaları da aynı yönde seyrediyor. 2019’un ortasındaki boğa koşusu sırasında toparlanan kripto para birimleri, piyasa soğudukça yeniden düşüş eğilimi gösterdi.

Ancak geçtiğimiz haftalarda trend tersine döndü. Google trendler, 26 Temmuz’dan bugüne kadar art arda birkaç yıllık yükselişi gösterdi.

Önemli bir popülerlik artışına uğrayan bir diğer sektör de merkezi olmayan finans (DeFi). Kilitlenen toplam değer 6 milyar doları aşan, değeri yükselen projeler DeFi aramalarına popülarite kazandırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala