bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Goldman Sachs Yöneticisine Göre Dijital Para Birimlerinin Kullanımında Patlama Yaşanabilir

goldman

Goldman Sachs’ın COO’su olarak görev yapan John Waldron, Reuters’a vermiş olduğu röportajda dikkat çekici ifadeler kullandı. Waldron’a göre kripto para birimlerine yönelik talep önemli ölçüde atmış durumda.

Waldron, yaşanan koronavirüs salgınının, kritpo para birimlerinin benimsenmesini hızlandırdığını ifade ederken, kripto para birimlerinin kullanımında da patlama beklediğini ifade etti.

“Pandemi önemli bir ivme kazanmış durumda. Herkesin aklında daha fazla dijital ticaret var. Bu sebeple dijital para kullanımının artacağına dair şüphe yok.”

Waldron ayrıca, Goldman Sachs’ın kripto paralara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti. Bunun için dünya üzerindeki düzenleyiciler ve merkez bankaları ile işbirliği yapıldığını da belirtti.

Goldman Sachs, kripto para birimi ticaretini başlatmasının ardından, hafta başında da Bitcoin vadeli işlemlerine başladı. Banka, Bitcoin’e bağlı olan bir borsa yatırım fonu arayışı içerisine girdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala