bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Goldman Sachs: “ABD Doları 2018 Yılındaki Düşük Seviyelerine Dönebilir”

Goldman Sachs ABD Dolari 2018 Yilindaki Dusuk Seviyelerine Donebilir

Goldman Sachs, Joe Biden’ın ABD seçimlerini kazanma olasılığının yüksek olması ve koronavirüs aşısında kaydedilen önemli ilerlemeye dayanarak, ABD dolarının 2018’in düşük seviyelerine düşebileceğini söyledi. Bu durum Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek büyüme yörüngesini çizmesine fayda sağlar mı?

Goldman Sachs’a göre, Joe Biden’ın yaklaşan Başkanlık seçimini kazanma olasılığı ve koronavirüs aşısı cephesinde kaydedilen önemli ilerleme bir hayli yüksek. Ayrıca küresel bankacılık devine göre ABD Dolarının bu iki ihtimal nedeniyle 2018’in düşük seviyelerine sert bir şekilde düşmesi olasılığı yüksek. Peki bu durum Bitcoin (BTC) fiyatının yeni zirveleri kırmasına neden olur mu?

USD’de 2 Yılın En Düşük Seviyeleri Yakında

En son Bloomberg raporlarından birinde Goldman Sachs Group Inc. analistleri, dolar için yakın bir kıyamet senaryosu öngörüyorlardı. Bunun ‘Joe Biden’ın ABD seçimlerini kazanması ve bir koronavirüs aşısı konusunda ilerleme kaydetmesinin’ yüzünden olacağını söylüyorlar.

Biden, bir sonraki ABD Başkanı olma yolunda açıkça başı çekiyor. İsviçreli bankacılık devi UBS ve varlık yönetimi şirketi Invesco bunu ABD Doları için kasvetli bir tablo çizmek için bir ölçü olarak öncesinde kullanmıştı.

Şimdi Goldman Sachs, görüşlerini destekleyen en son firma oldu ve ‘yatırımcılara Meksika pezosu, Güney Afrika randı ve Hindistan rupisinden oluşan volatilite ağırlıklı bir sepete karşı doları short’lamasını’ tavsiye etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala