bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,182.20 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.74 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 603.85 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521973 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468272 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 0.04%

FTX’in CEO’su Düzenleyiciler Hakkında Konuştu

JOZAG7F4MRAM5NH7UENCHHOQOY

Kripto para borsası FTX‘in CEO’su Sam Bankman-Fried, kripto borsalarının düzenleyiciler tarafından daha sıkı denetlenmesinin kullanıcılar açısından daha olumlu olacağına dair açıklamalarda bulundu.

Kripto para varlık ve borsalar hakkında Bloomberg’de yaptığı bir röportajda konuşan Bankman, “düzgün yapılırsa, bu programlar, tüketiciler için harika olabilir. Düzgün bir şekilde yapılırsa tüketiciler varlıklarından çok daha yüksek getiri sağlayabilirler” dedi.

Bankman-Fried stablecoin’lerden konu açıldığında, ne kadar yararlı oldukları göz önüne alındığında, stablecoin’lerin yasaklanmasının “üzücü” olacağını ifade etti. 

“Sağlıklı olacağını düşündüğüm başka tür düzenleyici müdahaleleri var.”

FTX NFT Dunyasina Giriyor

FTX NFT Dünyasına Giriyor

FTX’in CEO’su ayrıca, borsanın pazar lideri OpenSea ile rekabet etmek için kendi pazarlarını geliştirerek, NFT pazarındaki varlığını artırmayı hedeflediğini belirtti.

FTX.US’un başkanı Brett Harrison ise, NFT için altyapının halihazırda oluşturulmuş olduğu ve kendi NFT platformunu başlatmak için şirketin iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Kripto borsaları için daha fazla düzenlemenin faydalı olabileceği konusunda da Bankman ile hemfikir olan Harrison, “Zamanı geldi ve oldukça gerekli, bizler de bu konun gelişmesi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

FTX borsasının kendi NFT platformunu altı ay içerisinde kullanıma sunabileceğini açıkladığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala