bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,169.66 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,039.79 3.44%
bnb
BNB (BNB) $ 530.67 6.03%
solana
Solana (SOL) $ 130.91 8.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487945 1.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446771 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149532 3.07%

Eurex, Bitcoin Vadeli İşlemlerini Başlattı

eurex bitcoin vadeli islemlerini baslatti

Alman piyasası operatörü Deutsche Börse’nin sahip olduğu Eurex, Bitcoin vadeli işlem işlemlerine başladı. Eurex, Londra merkezli kripto türevleri ihraççısı ETC Group’un, Bitcoin borsasında işlem gören ETN vadeli işlem ürünü ile kripto para türev ticaretine başladı.

Eurex, ETC Group tarafından geliştirilen, Bitcoin ETN Futures sözleşmesinin tanıtımını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Eurex, yaptığı açıklamada kripto türevlerinin portföylerinin ilk adımı olan teklifin, Avrupa’daki, Bitcoin ile ilgili türevlerde düzenlenmiş ilk piyasa olduğunu söylüyor.

Bitcoin ETN Futures sözleşmesi, Bitcoin borsasında işlem gören ürünü (ETP) olan amiral gemisi ürününe dayanıyor. Vadeli işlem sözleşmesi ayrıca, yatırımcıların düzenlenmiş bir ortamda Bitcoin’in fiyat değişimini ve izlemelerini sağlamaktadır.

Eurex: ETC Group’un Kripto ETP’lerinde Liderliğini Pekiştiriyor

ETC Group CEO’su Bradley Duke yaptığı açıklamada:

“Avrupa’nın en büyük türev borsası olan Eurex tarafından BTCE’nin seçilmesi, ETC Group’un kripto ETP’lerinde liderliğini daha da pekiştiriyor. Aynı zamanda ürünlerimizin kalitesinin ve dünya çapındaki bilinirliğini artırıyor” dedi.

ETC Group’un BTCE ETP ürününü daha önce Xetra’da listelenmişti. Ürün, Xetra’da listelenmesinden yaklaşık 12 ay sonra Eurex borsasına geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala