bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,238.09 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,593.20 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 585.61 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 187.93 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622411 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655717 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217181 16.92%

Dünyaca Ünlü Şirketler Altcoin Alıyor, Bitcoin Değil Altcoin Kazandıracak

dunyaca unlu sirketler altcoin satin aliyor bitcoin degil altcoin kazandiracak

Ünlü kripto para analisti Lark Davis, 2021 yılında Bitcoin’in değil altcoinlerin kazandıracağını söyledi.

Davis, yeni yayınladığı bir videoda kurumsal aktörler ve perakende yatırımcılar altcoinlere yöneldiği için altcoinlerde büyük kazançlar elde edilebileceğini belirtti.

Yüksek net değere sahip bireylerin artık sadece Bitcoin almadığına dikkat çeken Davis, altcoin piyasalarında da kurumsal katılımın söz konusu olduğuna dikkat çekti. Grayscale’in 1.2 milyar dolarlık Ethereum’a yatırım yaptığını söyleyen Davis, miktarın çok büyük olduğuna vurgu yaptı. Ona göre, bu oldukça büyük bir hareket.

“Daha Egzotik Altcoinlere Yönelen Yatırımcılar Var”

Davis, yatırımcıların lider altcoin Ethereum dışında farklı altcoinlere de yatırım yaptığına dikkat çekti. Galaxy Digital’ın Maker DAO’ya bağlı olan ParaFi ve Compound Finance ile yakın bağları olan Robot Ventures gibi kripto fonlarına yatırım yaptığını söyledi. Davis ayrıca, Polychain Capital’in yearn.finance’ın YFI tokenına 8 milyar dolar, Three Arrows Capital’in de 10 milyon dolarlık Chainlink aldığına belirtti.

Davis, altcoin satın alanların sadece kripto firmaları olmadığının altını çiziyor. Tayland’ın en büyük bankalarından birinin Alpha Finance ile yatırım yaptığını belirten yorumcu, yatırım fonlarının da altcoinlere yöneldiğini söyledi.

Davis kurumsal aktörlere ek olarak perakende yatırımcaların da altcoinleri zirveye taşıyabileceğini vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala