bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.70 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 602.61 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 154.05 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548409 2.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518332 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 1.74%

Dubai Serbest Bölgesinde Kripto Ticaretini Onaylandı

AR 210529077

Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki finansal düzenleyiciler, Dubai’deki ekonomik serbest bölgede kripto para ticaretine resmi olarak izin vermek ve desteklemek adına anlaşmaya vardılar.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi Otoritesi (DWTCA)  Çarşamba günü yaptığı açıklamada, BAE’nin Menkul Kıymetler ve Emtia Otoritesi (SCA) ile DWTCA serbest bölgesindeki kripto varlıklarının kullanımının önü resmi olarak açıldı.

dubai-serbest-bolgesinde-kripto-ticaretini-onaylandi

Dubai Kripto Paraların Önünü Açıyor

Yeni girişim ile birlikte, DWTCA’nın kripto para birimleriyle ilgili finansal faaliyetler için gerekli onayları ve lisansları vermesini sağlayan bir çerçeve oluşturuyor. Anlaşmanın bir parçası olarak SCA, ihraç, listeleme, ticaret ve lisanslama süreçleri gibi kripto ile ilgili önemli faaliyetleri de denetleyecek.

Al Suwaidi, yeni projenin DWTCA’nın hizmetlerini serbest bölge olarak genişletme ve NFT gibi yeni teknolojileri destekleme taahhüdüne uygun olduğunu söyledi. Dubai’nin kripto geleceğini parlak gören Suaidi şu ifadelere yer verdi:

“Dubai, inovasyon ve dijital liderliğindeki bir ekonomiye doğru ilerlemeye devam ederken, DWTCA, Blockchain ve kriptografik teknolojilerle desteklenen işletmeleri desteklemek istiyor.”

Yeni anlaşma, BAE’nin kripto dostu bir küresel merkez olma konusundaki artan taahhüdünü daha da güçlendiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala