Do Kwon, Luna 2.0’ın Listelenmesi İçin Girişimlerde Bulunuyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda kripto para piyasasında en çok konuşulan konularından biri olan Terra’da (LUNA) yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terraform Labs’ın CEO’su Do Kwon, Terra ağının yeni merkeziyetsiz kripto para birimi Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için girişimlerde bulunuyor.

Do Kwon’dan Luna 2.0 Atağı

Güney Kore yerel basını Heraldcorp’ta yer alan habere göre, Terra CEO’su Do Kwon, Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için çalışıyor.

do kwon luna 2 0in listelenmesi icin girisimlerde bulunuyor

LUNA ve UST çöküşüyle birlikte toparlanmaya çalışan Kwon, Terra ağının fork’lanarak yeni bir merkeziyetsiz kripto para oluşturulmasını önermiş ve bunu oylamaya sunmuştu. “Terra ağının yeniden doğuşu” başlığıyla sunulan oylamada, oylamaya katılan katılımcıların %80‘i öneriye destek verdi ve yeni Luna token’ı için gereken oy toplandı.

Oylamanın ardından Do Kwon, Luna 2.0’ın Güney Kore’nin ilk 5 borsasında listelenmesi için harekete geçti. Borsa yetkilileri ile temasa geçen Kwon, “Lütfen Luna 2.0’ı listeleyin” talebinde bulundu.

Ülkede soruşturma altında bulunan Terra için Upbit dışındaki diğer borsaların sıcak bakmadığı aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Esra Bayram

Ripple bankalara ve fintech şirketlerine kucak açtı

XRP coin’in geliştirici ekibi Ripple, bankalar ve fintech şirketleri için dijital varlık depolama hizmetlerini başlattı. CNBC’nin 10 Ekim tarihli haberine göre, dijital varlıklar alanına giren Ripple’dan önemli bir atılım geldi. Blokzincir ödeme kuruluşu, Ripple Custody markasıyla kurumsal şirketlerin varlıklarını saklayacak. Ripple’ın son hamlesi, şirketin kripto ödemeleri alanından çıktığını ve daha kapsamlı hizmetler vermeye başladığını gösterdi. ...

Bağlantıyı kopyala