DeFi Platformu dYdX Kendi Token’ını Piyasaya Sürüyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Önde gelen DeFi platformlarından dYdX kendi yönetim token’ını piyasaya sürüyor. Varlık, protokolün ne yönde gelişeceğini karar vermede kullanılacak.

Bununla birlikte projenin derneği, arzın bir kısmını geçmiş kullanıcılarına dağıtmayı planlıyor. Buna göre, platformu kullanan ve belirli koşullara sağlayan kullanıcılara arzın %7.5’i dağıtılacak. Dağıtımın ise beş yıllık bir süre içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Proje bu anlamda, geçmiş kullanıcılarına airdrop gerçekleştiren Uniswap ve Compound gibi projeleri takip ediyor. Ekip konu hakkında şunları söyledi:

“DYDX, her biri dYdX’in gelecekteki büyümesini ve merkeziyetsizliğini sağlamak için tasarlanmış, yönetim, ödüller ve stake etme etrafında sağlam bir ekosistem sağlıyor ve bu da kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sağlıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Dilek Sarı

Bitcoin, altın ve petroldeki yükselişi takip edecek mi?

Kripto para dünyasının önemli isimlerinden BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, Orta Doğu’daki artan gerginliklerin petrol ve enerji maliyetlerini etkileyebileceğine dikkat çekti. Hayes, 16 Ekim tarihli yazısında İran ve İsrail arasında olası bir devamlı çatışmanın büyük enerji kaynaklarına saldırılarla sonuçlanabileceğini öne sürdü. Böyle bir durumda petrol fiyatlarının yükselebileceğini belirtti. BitMEX kurucusuna göre böyle bir senaryoda Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala