bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Coinbase, Solana için Kripto Cüzdan Desteğini Başlattı

Coinbase Solana için Kripto Cüzdan Desteğini Başlatti

Kripto sektörü büyürken, kripto para borsaları arasındaki rekabet de giderek kızışıyor. Son olarak kripto borsası Coinbase, Coinbase Cüzdan tarayıcı uzantısında Solana Blockchain ağı için destek sağladı. Coinbase Cüzdan kullanıcıları artık uzantıyı kullanarak Solana (SOL) ve Solana tabanlı SPL token’larıın yönetebilecekler.

Coinbase, Solana için Kripto Cüzdan Desteğini Başlattı

Coinbase, Cüzdan Desteğini Solana Ağına Getirdi

Bildiğiniz üzere Coinbase cüzdanı Solana’yı desteklemeden önce, Ethereum, Polygon , Avalanche ve BNB Chain‘i desteklemişti. Coinbase, Solana desteğini de ekleyerek cüzdanını önde gelen Solana cüzdanları olan Phantom ve Solflare’ye rakip olarak konumlandırıyor.

Diğer taraftan Coinbase cüzdanı, artık SOL ve SPL token’ları için destek sunarken, kullanıcıların Solana NFT’lerini doğrudan cüzdan içinde yönetmesine henüz izin vermiyor. Ayrıca Solana token’ların yalnızca lansman sırasında Coinbase cüzdan tarayıcı uzantısı aracılığıyla görülebileceğini de belirtmekte fayda var.

Kullanıcılar, kurulum sırasında Coinbase cüzdan tarayıcı uzantısına gizli kurtarma ifadelerini girerek tokenlerini mevcut bir Solana cüzdanından bir Coinbase cüzdanına taşıyabilir.

Son olarak Coinbase kıdemli ürün müdürü Adam Zadikoff konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzdeki aylarda, Solana NFT’leri için destek ve Solana ekosisteminin sunduğu her şeyle etkileşim kurmak için cüzdanınızı Solana dapp’lerine bağlayabilmeniz için destek ekleyeceğiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala