bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,739.88 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,244.77 1.70%
bnb
BNB (BNB) $ 605.47 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 157.17 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547438 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502532 1.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163062 2.56%

Coinbase CEO’sundan Binance Smart Chain Uyarısı

Coinbase CEOsu Brian Armstrong Son On Yili Değerlendirdi

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Anthony Pompliano ile birlikte yaptığı The Pomp Podcast’indeki sohbet sırasında, bu yılın başlarında popülaritesinde büyük bir artış yaşanan Binance Smart Chain‘e (BSC) değindi. BSC konusunda eleştirilerde bulunan Armstrong şu ifadelere yer verdi:

“Bu durumda, yönetim token’lerinin yüzde 50 veya daha fazlası tek bir şirket tarafından kontrol ediliyor gibi görünüyor. Hatta ismi de Binance”

Armstrong, bu tür merkezileştirilmiş Blockchain ağlarının “oldukça tehlikeli” olduğunu belirterek şunları ekledi:

“Bu faaliyetlerin çoğunluğunun daha merkezi Blockchain ağları oluşturulmaya başlamasının kötü bir şey olacağını düşünüyorum. Aslında oldukça tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, umarım merkeziyetsiz ama aynı zamanda ölçeklenebilir Blockchain ağları inşa edeceğiz.”

armstrong bitcoin bir ton

Coinbase CEO’sundan Düzenleme Açıklaması

Armstrong, Bitcoin topluluğundan çok altcoin merkezli olduğu için eleştirilere maruz kalmasına rağmen, en eski kripto para biriminin “bir tonunu” elinde tuttuğunu açıkladı.

Son zamanlarda yaşanan SEC ve düzenleme olayları konusuna da değinen CEO, Coinbase için düzenlemelerin iyi olacağını söyledi.

Armstrong, bu düzenlemelerin Coinbase için faydalı olacağını, ancak daha küçük girişimlere zarar vereceğini belirtti:

“Dürüst olmak gerekirse, düzenleme Coinbase’in başına gelebilecek en iyi şey olurdu çünkü biz en büyük şirketiz. Devasa bir bilançomuz var, personelimiz olan tonlarca avukat var. Zarar vereceği şirketler daha küçük kripto girişimleri olacaktır. Bu eylemler daha büyük şirketleri sağlamlaştıracak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala