Coinbase CEO’su Armstrong: ABD Kripto Para Cüzdanlarını Düzenlemeye Hazırlanıyor

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ABD Hazine Bakanlığı’nın kripto para cüzdanları ile ilgili düzenlemeler yapmaya hazırlandığını iddia etti.

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1331744884856741888?s=20

Armstrong, eski Hazine Bakanı Steven Mnunhin’in cüzdan sahiplerini veri toplama gereksinimi ile takibine yönelik bazı çalışmalar yürütüyor olabileceğini endişesini Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı. Eğer bu gerçekleşirse, kripto paraların temel özelliklerinden biri olan bireylerin kendi kripto paralarını kendi elinde tutabilme özgürlüğü yok olacak.

Dün akşamdan bu yana hem lider kripto para Bitcoin hem de diğer altcoinlerde kayda değer düşüşler yaşandı. Kripto dünyasının ünlü isimleri, söz konusu düşüşü Armstrong’un bu iddiası ile açıklıyor. Son 24 saatte Bitcoin, %8 değer kaybederken, geçen haftanın en çok kazanım elde edenleri olan XRP %24, Ethereum ise %14 değer kaybetti. 

Bitcoin yayın saati itibariyle, 17.036 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

BlackRock CEO’su: “ABD seçimleri Bitcoin’i etkilemeyebilir”

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’ın CEO’su Larry Fink, kripto sektörünün ABD seçimlerine odaklanmasına rağmen Bitcoin’in (BTC) üzerinde önemli bir etkisi olmayabileceğini dile getirdi. Fink, Bitcoin’in küresel siyasetin sınırlarını aşan bir varlık sınıfı olduğunu belirtti. BlackRock’ın 2024’ün üçüncü çeyreği için düzenlediği bilanço toplantısında yönetici şu sözlere yer verdi: “Seçim sonucunun değiştireceğinden emin değilim. Dijital varlıkların ...

Bağlantıyı kopyala