bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Chainlink’in (LINK) Kurucusu Nazarov: Robinhood Gibi Olaylar DeFi’a Talebi Artıracak

chainlinkin link kurucusu nazarov robinhood gibi olaylar defia talebi artiracak

Merkeziyetsiz Finans (DeFi) protokollerinde kilitlenen toplam değer (TVL) 32 milyar doları aştı. Ancak bazı yorumcular, sektörün erken dönemlerinde olduğuna dikkat çekmeye devam ediyor. Bunlardan biri ise DeFi Alliance’tan ünlü analist Qiao Wang. Wang 3 Şubat’ta “DeFi’ın erken dönemlerinde olmasına karşın Bitcoin’in artık erken dönemlerini yaşamadığını söyleyen” bir tweet attı.

Ancak bununla birlikte, birçok yorumcu DeFi’a olan talebin gelecek dönemlerde artacağını öngörüyor. Önde gelen DeFi oracle’ı Chainlink’in (LINK) kurucusu Sergey Nazarov, özellikle geçtiğimiz günlerde GameStop olaylarıyla ortaya çıkan Robinhood gibi olayların DeFi’a olan talebi artıracağını söylüyor:

“Robinhood’da olduğu gibi daha fazla sözleşme ihlali ortaya çıktıkça, bir markanın kağıt taahhütlerinin ötesine geçen güvenilir sözleşmelere olan ihtiyaç büyük ölçüde talep görecektir.”

Toplam kilitli değere ek olarak, merkeziyetsiz borsa hacimleri de rekor kırdı. Geçtiğimiz günlerde aktardığımız gibi, merkeziyetsiz borsa hacimleri büyük bir farkla önceki zirvesini geride bıraktı. OKEx Insights verilerine göre ise DEX’lerdeki haftalık ortalama işlem hacmi %10 arttı.

chainlinkin link kurucusu nazarov robinhood gibi olaylar defia talebi artiracak 3
Kaynak: AMBCrypto

Dijital varlık yönetimi şirketi Blocktown Capital’in kurucusu James Todaro da DeFi’ın yükseleceğine inanan isimlerden biri. Todaro konu hakkında şunları söyledi:

“DeFi, yalnızca sizin ve güçlendirilmiş kodun paranızın tam kontrolüne sahip olmasını mümkün kılıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala