CFTC Eski Başkanı Giancarlo, BlockFi’ın Yönetim Kuruluna Katıldı

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

2019’da görevden ayrılan Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) eski başkanı J.Christopher Giancarlo, BlockFi’ın yönetim kuruluna katıldı.

BlockFi, kullanıcıların arbitraj için kullanmak üzere kurumlara ödünç verdiği, yatırılan kripto fonlarından faiz kazanmalarına olanak tanıyan bir kripto neobanktır. Firma etkin bir şekilde yüksek faizli tasarruf hesapları sağlar.

BlockFi yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“Giancarlo, stratejik konularda yani blok zinciri inovasyonu ve büyüme girişimleri konusunda şirketimize rehberlik yapacak.”

Giancarlo yaptığı açıklamada “Dijital varlıkların benimsenmesi hızlandıkça, finans endüstrisinin bu yenilikleri yatırımcılara ve ekonomik sisteme en iyi şekilde nasıl entegre edeceğini düşünmesi kritik önem taşıyor” dedi.

Giancarlo, CFTC2deki görev süresi boyunca, sektöre destek vermesinden ötürü topluluk içerisinde “CryptoDad” ismiyle anıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

OMNIA Protocol ortakları: Merkeziyetsiz finansman dönüşümünde küresel devlerin rolü

Merkeziyetsiz finansta yeni dönem: OMNIA Protocol ortaklarıyla devrime hazırlanıyor RPC sağlayıcısı OMNIA Protocol, merkeziyetsiz fiziksel altyapılar (dePIN) konusunda uzmanlaşmış olup, aylık 6 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ve aylık 3 milyar doların üzerinde işlem hacmine ulaşarak, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında önemli bir konum elde etmeye hızla yaklaşıyor. OMNIA, dünyanın en yenilikçi teknoloji şirketleri ve blok zinciri platformlarıyla ...

Bağlantıyı kopyala