Cardano Kurucusu, Kripto Paralara Destek İçin Washington’da Bir Miting Düzenlemek İstiyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, ABD Senatosu’ndan gelen kötü haberlerin ardından Washington’da bir miting düzenlemek için hareket geçti. 

Hoskinson dün Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Washington’da bir miting düzenlemek için bazı görüşmeler yapması gerektiğini söyledi.

Daha önce aktarıldığı üzere, senatörler Richard Shelby ve Bernie Sanders askeri harcamalar konusundaki anlaşmazlık nedeniyle kripto para topluluğu lehine olacak değişikliği engelledi. Bu hamle, toplulukta büyük tepki topladı. 

Tepki gösteren isimlerden biri olan Hoskinson senatörleri “yaşayan fosiller” diyerek eleştirdi:

“Bu senatörler, bu 87 yaşındaki yaşayan fosiller, eğer istediklerini almazlarsa ülkemiz ekonomisinin geleceğini satmaya istekli olduklarını tüm dünyaya gösterdiler.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Dilek Sarı

İngiliz fon devi gözünü tokenizasyona dikti

1,5 trilyon dolarlık varlığı yöneten Londra merkezli emeklilik ve yatırım şirketi Legal & General (L&G), blokzincir teknolojisinin sunduğu yeni fırsatlara yönelmeye hazırlanıyor. Şirket, hızla yükselen tokenizasyon trendine katılmayı hedefliyor. Özellikle ABD Hazine tahvilleri gibi varlıkların blokzincir tabanlı para piyasası fonlarına dönüştürülmesi, son yıllarda büyük finans kuruluşları arasında yaygınlaştı. BlackRock’ın Ethereum ağında başlattığı BUIDL fonu tokenizasyona ...

Bağlantıyı kopyala