bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

Borsada vurgun kurbanı olmayın!

borsa istanbul 1477319 1

Borsa İstanbul 100 endeksi 8.325 puandan haftayı tamamladı.6 milyondan fazla yatırımcı borsada.


Uzun vadeli yatırımcılar borsada kazanmaya devam ederken, oyuncular kaybedecek. Ancak açgözlüler DOLANDIRILACAK! Hem de çok basit bir yöntemle: “TÜYO karşılığında kâr ortaklığı” ile. Yakın çevrenizden de olabilir, tanıdığınızın tanıdığı da. Dolandırılacak adaylara “İçerde adamım var, tüyo verebilirim. Ya da yapay zeka yazılımımız var ordan seni yönlendirebilirim” teklifi gelecek. “Kâr yarı yarıya” diyecek.

Büyük vurgun haberlerine hazır olun

Peki ya para transferi nasıl olacak?
Ya elden zarf içinde ya da başka birinin banka hesap numarasını verecek. Kârın yarısı bu yöntem ile dolandırıcıya verilecek.
Ülkemizde “İstihbaratta adamım var, devlette adamım var, kimse çözemez o çözer, o iş bizde” lafları meşhurdur.

“Normalde kimseyle muhatap olmaz, büyük adamdır” lafı da meşhurdur. Bir de fısıldayarak konuşuyorsa, sağa sola bakıp gizem katıyorsa işte o tam profesyonel dolandırıcı olmuştur.

İnanan var mı? Ohooo hem de nasıl.Yakında haberlere tek tek düşer.Her dönemin bir dolandırıcılık hikayesi vardır.Kovid-19, kripto para piyasasında, emlak ve otomotiv sektöründe şimdi de borsada.

Akıllı insanlar dolandırıcının bu tuzağına düşmez. Yatırımcı olur, alın terine sahip çıkar.Şimdi borsa dolandırıcılığı haberlerini takip edebiliriz.Hatta mağduruz diye ağlayan zırlayanlar ortada gezip duracak. Halbuki ortada bir mağduriyet yok. Bir tarafta açgözlü, diğer tarafta dolandırıcı var. Kim ki parasını katlıyor diye birine emanet eder, o kişi hayatı boyunca boşa çalışmıştır. Büyük vurgun haberlerine hazır olun!

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İslam Memiş

İslam Memiş 1980 İstanbul doğumlu aslen Ordu’lu 2 çocuk babası. Erzurum Atatürk Ünv. İşletme Yönetimi okudu. 4 yıldır Anadolu Ajansı (AA) Finans Analisti olarak görevini sürdürüyor. Sahibi olduğu kuyumcu perakende mağazasını işletiyor. Adalet Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nın emtia bilirkişilik görevini sürdürüyor. Tüm ulusal kanallara altın ve para piyasalarını yorumluyor.
https://www.btchaber.com

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala